Jessica Lares

02-06-2014 11:47

De strijd tegen kanker is zwaar en op de snede des levens..... Isa heeft een vriendinnetje, Maroussia! Al jaren spelen ze samen.... soms iets vaker en soms even niet. Isa kwam veel bij hun thuis. Ze was er altijd welkom. Maroussia heeft een apart plekje bij Zowel Nicole als bij mij.... Ze roept iets vaderlijks in mij op, een zorgen voor, een extra aai over haar bol, een extra uiting van het geven van wat extra warmte. Dat heb je niet bij alle kinderen, sterke nog, er zijn maar weinig kinderen die dat oproepen.... maar zij heeft dat! Maroussia is dan ook altijd welkom geweest bij ons!
Al enige tijd weten we dan ook dat Maroussia haar moeder vecht tegen de kanker. Eerst borstkanker, wat ze verslagen heeft en vervolgens botkanker... die haar heeft weten te verslaan. Het was een heftige strijd en we hebben deze van de zijlijn mogen meemaken. Vorig weekend spraken we nog met Maroussia haar oma, die aangaf dat het niet goed ging met Jessica. Al 8 wkn woonde de kinderen al bij haar.
Afgelopen weekend kregen we een telefoontje van Mario (Isa en Maroussia hun meester) "Jessica was overleden" En ondanks dat je weet dat het staat te gebeuren was het feit een harde confrontatie! Isa zelf is er stil over en niet spraakzaam.... En toch is ze ermee bezig. Op de straat maakt ze dan een tekening van een kruis met RIP Jessica. En zo is het!!!